fbpx

Delta Health & Beach wint citytrip Bilbao

0

Afgelopen najaar heeft Tsquare Brands, de agent in Nederland van het Spaanse maritieme lifestylemerk Batela, een wedstrijd uitgezet met als hoofdprijs een citytrip voor twee personen naar Bilbao in het Spaanse Baskenland. Woensdag 10 januari werden Peter en Marion Baas van Delta Health & Beach verrast met deze mooie prijs. Frans van der Ley van Tsquare Brands overhandigde de waardecheque voor de citytrip en shopgeld aan de winnaars.  

-advertentie-

Promoten van Batela

Peter en Marion hebben in Cadzand-Bad hun drogisterij, maar verkopen in hun winkel daarnaast ook tijdschriften, dagbladen, rookartikelen, badmode & vrijetijdskleding, badslippers en regenlaarzen. Ze verkopen onder andere kleding en maritieme woonhuisaccessoires van het merk Batela. “De wedstrijd bestond uit het promoten van onze kleding en accessoires op Facebook, Instagram en in de winkel,” legt Frans van der Ley uit. “Peter en Marion hebben daarbij de hoogste score gehaald van alle deelnemers. De citytrip is een welverdiende prijs en een mooie manier om verder kennis te maken met het merk!”

Bilbao, thuishaven van Batela

Naast de citytrip staat ook een bezoek aan Batela ook programma. Bilbao is de plaats waar het lifestylemerk is gevestigd. Het is de grootste stad van de Spaanse autonomeregio Baskenland en de hoofdstad van de provincie Biskaje. Bilbao ligt in het noorden van Spanje, aan de rivier Nervión en aan een van de Pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella. Peter en Marion hebben er al zin in. “Dat wordt een heerlijke reis na de drukke kerstperiode. Helemaal opgeladen weer terug en klaar voor het nieuwe zomerseizoen!”

-advertentie-

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info