fbpx

eej! magazine genomineerd voor Mercurs 2017

0

Haar blad tussen al die grote namen, ze is er nog ondersteboven van. Het tijdschrift eej! magazine van Viorella Luciana uit Aardenburg is genomineerd door Mercurs in de categorie ‘Artdirection van het Jaar’. De Mercurs zijn de belangrijkste awards in de Nederlandse mediabranche. Andere genomineerden in deze categorie zijn: ELLE – ELLE Eten – ELLE Decoration, Franska.nl, Hard Gras en Wendy. 

eej! magazine, bijzonder Zeeuws

Het tijdschrift bestaat nog niet zo lang. Het valt meteen op door de prachtige covers en de bijzondere manier waarop het ingebonden is. Het blad komt sinds 2016 twee keer per jaar uit. Viorella wil met eej! magazine een ander en eigenzinnige kant van de provincie laten zien. “In de nummers van het blad komen bijzondere onderwerpen terug. Zeeuwse producten zoals de babbelaars en zien we al genoeg om ons heen, maar eej! wil vooral het onbekende laten zien”, legt ze uit. “Het is niet voor niets de slogan van het tijdschrift: ‘Wij omzeilen het bekende Zeeland, door onbekende Zeeuwen te belichten’.”In het blad vindt de lezer juist jonge ondernemers, starters en creatievelingen. En niet alles gaat over Zeeland. “De rode draad in het magazine is dat iedereen die in blad staat of eraan meewerkt in Zeeland is geboren, er woont of heeft gewoond. Zo ligt de nadruk niet te veel op Zeeland en is het blad ook interessant voor mensen die geen affiniteit hebben met Zeeland”, vertelt Viorella. 

Haar eigen tijdschrift

Viorella is hoofdredacteur en neemt zelf de fotografie voor haar rekening. Al op de middelbare school waren Viorella en haar camera onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als liefhebber van tijdschriften, droomde ze al jaren van een eigen tijdschrift. Wel had ze zo haar eigen idee over wat een goed tijdschrift moet zijn. Dat blijkt, want eej! is geen standaard blad geworden. Ze koos bewust voor stevig papier zonder coating. Het blad heeft een handzaam formaat en straalt kwaliteit uit door de fotografie, opmaak en keuze voor artikelen. 

eej! magazine #4

Eind november ligt het vierde nummer bij de Zeeuwse verkooppunten. In Zeeuws-Vlaanderen zijn dat er bijna 20, maar het blad is in heel Zeeland te koop. De oplage bestaat uit 1.000 nummers en ieder tijdschrift heeft een uniek nummer. Voor velen is het blad hierdoor zelfs een verzamelobject geworden. In Zeeland hebben we er met eej! magazine een mooi en uniek tijdschrift bij!

- campagne -

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info