Bie wie kope hie je kerstpakket?

Bij een lokale ondernemer in Zeeuws-Vlaanderen natuurlijk! Met onze Bie Wie Kope Hie kadomunten in een feestelijke verpakking maken we het makkelijk: je medewerkers kunnen zelf kiezen waar en hoe ze hun kerstpakket verzilveren. 

We bundelen de krachten van alle Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Van delicatessenwinkel tot kapsalon, van restaurant tot boekhandel. De keuze is zo divers in de streek! En op deze manier kunnen ook de kleinere bedrijven zichzelf in beeld brengen bij jouw medewerkers. 

Koop bewust & lokaal in Zeeuws-Vlaanderen

Medewerkers kunnen dus zelf kiezen, ze gaan fysiek naar de ondernemer toe en steunen de lokale economie en de leefbaarheid in hun eigen dorp of stad.

Natuurlijk staat lokaal kopen ook bij ons voorop. We proberen alles, voor zover dat mogelijk is, bij collega-ondernemers uit de regio in te kopen. En als iemand liever zijn munten aan een goed doel geeft, dan kan dat ook. We gaan goede doelen uit Zeeuws-Vlaanderen selecteren waar je de munten aan kunt doneren. Zo helpen we elkaar!

Meer info?

Interesse als acceptant (lokale ondernemer waar je munten in kunt leveren)? Of wil je als werkgever meedoen? Je kunt hier je interesse kenbaar maken, dan sturen we je meer informatie toe.