fbpx

Bie wie kope hie je kerstpakket?

Bij een lokale ondernemer in Zeeuws-Vlaanderen natuurlijk! Met onze cadeaumunten in een feestelijke verpakking maken we het makkelijk: je medewerkers kunnen zelf kiezen waar en hoe ze hun kerstpakket verzilveren. 

-advertentie-

Een geschenkdoosje met daarin het boekje waar de ondernemers in staan. In het doosje zitten ook de cadeaumunten.

We bundelen de krachten van alle Zeeuws-Vlaamse ondernemers. Van delicatessenwinkel tot kapsalon, van restaurant tot boekhandel. De keuze is zo divers in de streek! En op deze manier kunnen ook de kleinere bedrijven zichzelf in beeld brengen bij jouw medewerkers. 

Meerdere mogelijkheden

Toch liever meer het gevoel van een kerstpakket en ook lokale ondernemers ondersteunen? We kunnen de geschenkdoos samen met leuke, lokale producten verpakken tot een mooi pakket. Dan kunnen je medewerkers zelf kiezen waar ze de munten aan uitgeven, maar krijgen ook een leuk presentje erbij.

Wil je het feestgevoel helemaal compleet? Dan is een borrel- of dinerarrangement in samenwerking met de Mauritshof een leuke optie. Neem je medewerkers mee naar IJzendijke waar ze in de watten worden gelegd en tijdens een kerstmarkt in de Grote Zaal bij de kraampjes van lokale ondernemers hun cadeaumunten kunnen inleveren. Kan iemand er niet bij zijn of zit de juiste keuze van iemand er niet tussen? Geen probleem, de munten zijn ook later in te leveren in de winkels en zaken.

Koop bewust & lokaal in Zeeuws-Vlaanderen

Medewerkers kunnen dus zelf kiezen, ze gaan fysiek naar de ondernemer toe en steunen de lokale economie en de leefbaarheid in hun eigen dorp of stad.

Natuurlijk staat lokaal kopen ook bij ons voorop. We proberen alles, voor zover dat mogelijk is, bij collega-ondernemers uit de regio in te kopen. En als iemand liever zijn munten aan een goed doel geeft, dan kan dat ook. We gaan goede doelen uit Zeeuws-Vlaanderen selecteren waar je de munten aan kunt doneren. Zo helpen we elkaar!

Interesse?

Wil je als werkgever meedoen? Mail ons, dan vertellen we je er graag meer over!

-advertentie-

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info