fbpx

Kleurwedstrijd

Kunstenaar Ferdy Remijn uit Oostburg heeft voor Bie wie kope hie een toffe kleurplaat gemaakt voor alle kinderen (t/m groep 8 van de basisschool) in Zeeuws-Vlaanderen! We kijken al uit naar al die mooie kleurplaten!

-advertentie-

Kleuren maar!

Je kunt hier de kleurplaat downloaden en uitprinten. Of print onderstaande afbeelding uit en maak wat er moois van! (tip: lukt het niet om de kleurplaat op A4 te printen, sla het bestand dan eerst op en geef daarna opdracht om te printen)

Stuur jouw kleurplaat voor 15 mei 2020 naar: Bie wie kope hie, Kruithuisstraat 75, 4515 AX IJzendijke of mail een foto van je kleurplaat naar kleurwedstrijd@biewiekopehie.nl

Wanneer mag je meedoen en welke regels gelden er? Bekijk hier de algemene voorwaarden van de kleurwedstrijd.

Prijzen

Benieuwd naar alle mooie prijzen die Zeeuws-Vlaamse ondernemers beschikbaar hebben gesteld? Kijk dan snel op deze prijzenpagina.

Trekking

Na 15 mei 2020 bekijkt een jury de kleurplaten en worden de winnaars uiterlijk 31 mei 2020 bekendgemaakt. Houd de Facebookpagina van Bie Wie Kope Hie in de gaten! De winnaars ontvangen ook per e-mail bericht.

Veel plezier met je kleurplaat en onthoud: koop lokaal!

-advertentie-

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info