Kleurwedstrijd

Kunstenaar Ferdy Remijn uit Oostburg gaat voor Bie wie kope hie een toffe kleurplaat maken voor alle basisschoolleerlingen in Zeeuws-Vlaanderen! We kijken al uit naar al die mooie kleurplaten!

Op 7.000 keukentafels

We maken er een echte kleurwedstrijd van, doe je mee als lokale ondernemer? We gaan bij de start van het nieuwe schooljaar 7.000 kleurplaten verspreiden onder de 48 Zeeuws-Vlaamse basisscholen. Mooi als je met jouw bedrijf dan zichtbaar bent wanneer 7.000 kinderen hun kleurplaat thuis aan de keukentafel inkleuren!

Hoofdsponsoren en prijzen

Om de kosten van de kleurwedstrijd te kunnen dekken, zoeken we 5 hoofdsponsoren die ieder een bedrag van € 400,- beschikbaar willen stellen. En we zoeken 48 prijzen die we namens jullie mogen weggeven, uiteraard geschikt voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs*. Voor de prijzen 1, 2 en 3 zijn we natuurlijk op zoek naar iets moois, stoers, verrassends. Geef jij misschien wel een volledig verzorgd kinderfeestje weg? En met kleine prijzen zijn we natuurlijk net zo blij!

Op de achterkant van de kleurplaat vermelden we de hoofdsponsoren en alle prijzen die jullie beschikbaar stellen (met gegevens van je bedrijf). Ook op social media geven we hier natuurlijk aandacht aan.

Aanmelden

Zou het lukken om op iedere school een winnaar bekend te maken en een leuke prijs te overhandigen? Meld je aan en laat ons weten welke prijs jij beschikbaar stelt:

*We kunnen prijzen weigeren wanneer wij vinden dat deze niet geschikt zijn voor deze doelgroep.