fbpx

Nieuwe Paviljoen & Kiosk De Strandganger open!

0

Het was flink aanpoten, maar ze hebben het gered! Paul en Wilma Michielsen hebben hun nieuwe strandpaviljoen De Strandganger net voor de Paasdagen geopend. En wat zijn ze er trots op!

-advertentie-

Knusse uitstraling

Paul en Wilma beginnen aan hun vierde seizoen in De Strandganger. Ze zijn ruim twee jaar bezig geweest met de voorbereidingen en eindelijk kon de bouw beginnen op 30 oktober. “Voor ons was het belangrijk dat het paviljoen een knusse uitstraling kreeg. Mensen moeten zich thuis voelen, zoals ze dat ook altijd deden in ons oude paviljoen,” legt Wilma uit. 

Menukaart

Op de kaart staan de vertrouwde gerechten zoals de spareribs, het vispannetje en de mixed grill. “Daar komen mensen voor terug,” weet Wilma, “maar onze koks kunnen zich nu ook uitleven op nieuwe gerechten. Ze hebben een prachtige keuken.” De reacties van bezoekers en op Facebook zijn al veelbelovend! Succes, Paul en Wilma!

-advertentie-

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info