fbpx

Pop Up Healthy Skin Lounge

0

Pop Up Healthy Skin Lounge: een informatieve avond met tips voor een gezonde huid!

-advertentie-

Op maandag 24 september organiseert Ambiance Huidverzorging de Pop Up Healthy Skin Lounge in het Mauritshof in IJzendijke. Het wordt een sfeervolle, informatieve avond die helemaal in het teken staat van een gezonde huid. 

Alles voor een gezonde huid

Monique van Erp, eigenaresse van Ambiance Huidverzorging uit Oostburg, heeft er goed over nagedacht. Ze wil een avond waar alles op het gebied van gezondheid aan bod komt. “Een gezonde huid komt niet vanzelf. Alles begint van binnenuit, weten we. Gezonde voeding en de juiste voedingsstoffen zijn dus onontbeerlijk voor een gezonde huid, maar ook je leefgewoonten, je beweging en je ontspanning. Daarom heb ik twee speciale gasten en collega-ondernemers uit de regio gevraagd die wat mij betreft een bijdrage leveren aan een ‘healthy skin’. En dat kan van alles zijn: van verzorgingsproducten tot voeding en ontspanning. Healthy skin = happy me!”

Niet te missen tijdens de Pop Up Healthy Skin Lounge

 • Anja Vervloessem van Good2Be uit Mechelen, de Hélène-V Skincoach van het jaar 2017. Anja geeft een presentatie over het Hélène-V concept waar Ambiance Huidverzorging ook mee werkt: ‘Love your skin, Listen to your skin, Live towards a healthy skin’. 
 • Von Winckelmann (Eva Trappeniers) make-up artist, hairstylist en natural beauty expert uit Mechelen. Eva geeft een presentatie over hoe zij aankijkt tegen het leven, de natuur en het milieu. Ze vertelt hoe zij dat als jonge vrouw inpast in haar verzorging van lijf, huid en haren. Ook geeft Eva één dame een make-over geven qua make up en haren.
 • Helmie en Ellen van TrendLook & Hair4You met hun nieuwe productenlijn Eleven voor haar- en huidverzorging.
 • Joyce Caboor met foto’s die je van je beste kant laten zien.
 • Joke van Bruna met boeken, tijdschriften en kookboeken over gezonde voeding.
 • Kookwinkel Bianca Bonte met gezonde smoothies en theeën.
 • Peter van Erp als masseur die deze avond een stoelmassage geeft aan de liefhebbers.
 • TUI Oostburg met speciale themareizen.
 • Rose Irish Dance school met een kleine demo van hun danskunsten.
 • Wereld van Sophie met haar handwerken voor heerlijke ontspanning.
 • Ingrid Pieters van My Way Music zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting.

Programma

Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en is er alvast gelegenheid de standjes te bezoeken. De presentaties starten om 19.30 uur. Daarna kan men, onder het genot van een hapje en een drankje, uitgebreid de stands bezoeken voor goede tips, een massage ondergaan of bij de make-over kijken. 
Anja en Monique zullen als Hélène-V skincoaches ook persoonlijke vragen over het concept beantwoorden. 


Goodiebag

Monique wil de avond zo laagdrempelig mogelijk organiseren. “Het is de bedoeling om op een informele manier de mensen informatie te geven over wat wij doen, waardoor ze niet meteen in onze salon hoeven te komen. En door de samenwerking met mijn collega-ondernemers versterken we elkaar. Het wordt een gezellige en informatieve avond die je niet mag missen. En uiteraard gaat iedereen naar huis met een leuke goodiebag!” 

Ambiance Huidverzorging

Eenhoornplantsoen 9, Oostburg

Info & tickets (€ 5,-): www.ambiance-huidverzorging.nl

Alles voor een gezonde huid

-advertentie-

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info