fbpx

Tom Vinke van De Kromme Watergang opent Franse bistro

0

Een ongedwongen sfeer, Franse gerechten op de kaart en chansons op de achtergrond. Tom Vinke, zoon van sterrenchef Edwin Vinke, heeft tijdelijk zijn restaurant Tom’s Hidden Bistro geopend. Het was een spontaan idee om achter De Kromme Watergang een bistro te openen.

Pop-up restaurant

“We wilden deze winter graag ergens een pop-up doen. De whiskybar, achter het restaurant, is de perfecte plek”, aldus Tom. “Je vindt hier nu een kleine bistro met zestien zitplaatsen en authentieke Franse gerechten. Escargots, bouillabaisse en coq au vin ontbreken natuurlijk niet op de kaart. We openen de pop-up van november tot mei en serveren er een regelmatig wisselend driegangenmenu voor € 37,50.” 

Franse gerechten voor een leuke prijs

Het lijkt net of je de set van ‘Allo Allo’ betreedt, in de bistro hangt een typische, gezellige Franse sfeer. Tom is enthousiast over het concept. “Het is een mooie aanvulling tijdens de wintermaanden, zeker voor mensen hier uit de buurt. En dat is ook de bedoeling. We wilden een laagdrempelig restaurant naast De Kromme Watergang. Voor een leuke prijs heb je lekkere Franse gerechten.” Als de bistro aanslaat, zijn er voor volgend jaar al plannen voor een nieuw thema, zoals een Spaanse tapasbar.

Tom’s Hidden Bistro is tijdens de wintermaanden van dinsdag tot en met zondag geopend. De shifts zijn om 17.00 en 20.00 uur. Reserveren kan via De Kromme Watergang.

Tom’s Hidden Bistro

Slijkplaat 6, Hoofdplaat

T. +31 (0) 117 348 696

Tom's Hidden Bistro

- campagne -

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info