fbpx

Volleybalvereniging YVC zet sponsors in het zonnetje

0

Say cheese!

- campagne -

Gelukkig was de sporthal van Sportcomplex De Eenhoorn groot genoeg om de leden van volleybalvereniging YVC op de foto te krijgen. Nieuwe tenues en sporttassen moet je natuurlijk laten zien!

Vrijdag 19 januari waren de sponsors Schipper Groep en Hendrikse Assurantiën uitgenodigd in de sporthal om hen te bedanken voor het sponsoren van het wedstrijdtenue van Heren 1 en de nieuwe trainingspakken voor Dames 1 en Heren 1. De sponsor van de sporttassen, Verhaegen en Peijnenburg Netwerk notarissen, kon helaas niet aanwezig zijn op deze avond. Edwin Moens en Paul Hendrikse werden door Danny Polderman in het zonnetje gezet.

Seizoen 2017-2018

Ook eens een balletje slaan en kijken of volleybal iets voor je is? YVC biedt jong en oud de mogelijkheid om recreatief en in competitieverband te spelen. Iedereen is uitgenodigd voor een gratis training! Kijk op ijvc.wordpress.com voor meer informatie. 

Foto’s: Alwin de Bruijn

- campagne -

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Akkoord en doorgaan Meer info